Aluminium kozijnen in Breukelen

Kiest u voor een aluminium kozijn? Bij Belisol Utrecht helpen we u bij het maken van de juiste keuze. Daarnaast worden onze aluminium kozijnen altijd vakkundig geplaatst door specialisten.

Vlakbij Breukelen vindt u Belisol Utrecht

Aluminium is een veelgebruikte metaalsoort. Ondanks het lichte gewicht is aluminium stevig en robuust. Daardoor is het de ideale materiaalsoort voor kozijnen.

Drie tips om voor een aluminium kozijn te kiezen

Wij geven u drie redenen waarom een aluminium kozijn van Belisol Utrecht de juiste keus is.

  • Kozijnen van aluminium zijn onderhoudsvriendelijk. Ze trekken geen stof aan en hoeven niet opnieuw geschilderd te worden.
  • Aluminium heeft een bijkomend voordeel dat u kunt kiezen uit verschillende afwerkingsprofielen en de verdelingen tussen of op het glas.
  • Aluminium is stevig. Het vervormt, barst, scheurt, roest en rot niet. Daarnaast zijn aluminium kozijnen onbrandbaar.

Belisol Utrecht

Belisol Utrecht ligt op korte afstand van Breukelen.

De showroom van Belisol Utrecht heeft een uitgebreide keuze in aluminium kozijnen. De specialisten van deze vestiging geven u met veel plezier een rondleiding door de showroom. En voorzien u vervolgens van gedegen advies op maat, want bij ons is ieder project maatwerk. U kunt de vestiging gedurende de hele week bezoeken, behalve op zondag. Kijk hier voor de openingstijden. Het adres van Belisol Utrecht is De Liesbosch 4D in Nieuwegein. Deze locatie heeft genoeg gelegenheid tot parkeren. Wilt u telefonisch contact opnemen met één van de medewerkers? Dan kan via het nummer 030 245 12 74.

Ervaringen van klanten

Belisol in Utrecht heeft jarenlange ervaring met het vakkundig plaatsen van aluminium kozijnen. Stuk voor stuk gezet door experts. Hieronder leest u een aantal reviews van klanten die onlangs kozen voor de kozijnen van Belisol.

"In de volle breedte heel goede ervaringen," aldus Derk Jan uit Utrecht. "Fijne, kundige monteurs en geen concessies aan de kwaliteit. Een krasje op een raam werd ons proactief gemeld en er werd gezegd dat er een nieuw raam zou worden besteld. Niet de goedkoopste aanbieder van kozijnen, maar we hebben er geen moment spijt van gehad."
"Een venster als kader voor een "levend schilderij", dat was wat ik zocht én wat ik heb gekregen," vertelt Ineke uit Breukelen. "De verkoper heeft dat heel goed begrepen en kunnen vertalen. De monteurs waren aardig en hebben prima werk geleverd. Een flinke aanslag op mijn budget, maar dat was het zeker waard."

Op Klantenvertellen.nl laten meer klanten weten wat ze van Belisol Utrecht vinden. Of bekijk hier de foto’s van recent opgeleverde aluminium kozijnen.

Zien we u binnenkort bij Belisol Utrecht?

We nodigen u graag uit voor een persoonlijk adviesgesprek. U kunt online een afspraak maken met een adviseur van Belisol Utrecht. Of vraag direct online een brochure aan. Onze adviseurs kijken samen met u naar uw mogelijkheden en wensen, en maken vrijblijvend een offerte. U bent van harte welkom. Wellicht tot snel!