Houten deuren in Breukelen

Houten deuren zijn immer populair. Belisol Utrecht is expert in houten deuren. Neem een kijkje in de showroom waar Belisol een ruim assortiment deuren toont.

Vlakbij Breukelen vindt u Belisol Utrecht

De mogelijkheden van een houten deur zijn eindeloos. Kiest voor een klassiek model met ornamenten, een deur met glas, of gaat u voor een moderne look?

Drie redenen waarom een houten deur aan te raden is:

Om u een handje te helpen geven wij u drie redenen om te kiezen voor een houten deur van Belisol Utrecht.

  • Een houten deur kan in veel diverse stijlen vervaardigd worden: modern en strak of juist klassiek met ornamenten.
  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Kleine imperfecties en schade zijn eenvoudig te verhelpen met houtvulmiddelen. Dit maakt houten deuren erg onderhoudsvriendelijk.

Belisol Utrecht

In de omgeving van Breukelen vindt u Belisol Utrecht.

De specialisten van Belisol Utrecht vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment van houten deuren. Belisol is al ruim meer dan 40 jaar marktleider op het gebied van deuren en kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op De Liesbosch 4D in Nieuwegein. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 030 245 12 74.

Referenties

Denkt u erover om te kiezen voor de houten deuren van Belisol Utrecht? Belisol plaatst iedere dag deuren bij 150 gezinnen. Hier vindt u een greep uit de ervaringen die klanten met ons deelden.

"Van de offertes die ik heb opgevraagd, had Belisol niet de laagste prijs maar de garanties, productkwaliteit, flexibiliteit, isolatiewaarde e.d. wekten wel het meeste vertrouwen," reageert Theo. "En ik ben uiterst tevreden met de keuze. De vrij omvangrijke klus is zeer goed en efficiënt geklaard en aan klantgerichtheid en de service achteraf kan elk bedrijf een voorbeeld nemen. Ongeacht wat er is, er wordt snel actie ondernomen zo vaak als nodig is om alles helemaal voor elkaar te krijgen."
"Soepele en snelle, maar vooral vriendelijke en nette mensen," reageert Rudy uit Breukelen. "Als er iets was dan werd dat snel naar tevredenheid opgelost / afgewerkt."

Meer weten over Belisol Utrecht? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Zien we u binnenkort bij Belisol Utrecht?

We hopen dat we ook u met een tevreden gevoel verder kunnen helpen. Door samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden, maken we advies op maat. U kunt online direct een brochure aanvragen. Weet u al waar u naar op zoek bent? Maak dan eenvoudig online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Utrecht. We kijken uit naar uw bezoek en heten u van harte welkom.