Houten deur kopen in Breukelen

Hout is een echte sfeermaker. Denkt u erover een houten deur aan te schaffen of te laten plaatsen? Belisol Utrecht geeft u graag advies bij uw keuze.

In de buurt van Breukelen vindt u Belisol Utrecht

De mogelijkheden van een houten deur zijn eindeloos. Kiest voor een klassiek model met ornamenten, een deur met glas, of gaat u voor een moderne look?

Drie redenen om voor een houten deur te kiezen

Wij geven u drie argumenten waarom de houten deuren van Belisol Utrecht de juiste keuze zijn.

  • Houten deuren gaan zo'n 40 tot 75 jaar mee. Het is de investering dus zeker waard.
  • Bent u op zoek naar een deur die naadloos aansluit op uw interieur? Dan is hout de meest geschikte optie. Hout biedt een warme uitstraling en brengt direct sfeer in huis.
  • Een houten deur heeft een isolerende werking. Dit zorgt voor een flinke besparing op de energierekening.

Belisol Utrecht

De locatie van Belisol Utrecht vindt u vlakbij Breukelen.

De specialisten van Belisol Utrecht vertellen u graag meer over het uitgebreide assortiment van houten deuren. Belisol is al ruim meer dan 40 jaar marktleider op het gebied van deuren en kozijnen. De vestiging is de hele week geopend, dus komt u vooral eens langs. Op zondag is de showroom gesloten. Bekijk hier de openingstijden. U vindt Belisol op De Liesbosch 4D in Nieuwegein. U kunt er ook voor kiezen om vooraf telefonisch een afspraak te maken. Ook voor tips kunt u bij ons terecht. Het telefoonnummer is 030 245 12 74.

Referenties

Belisol Utrecht vroeg klanten hun ervaring te delen over onze houten deuren. Hieronder leest u een kleine selectie uit de duizenden ervaringen.

"Bij het eerste bezoek kon al een prijs gegeven worden, de offerte had ik dezelfde avond," zegt Cobi uit Breukelen. "Snelle service, goed advies. Ik heb twee keer problemen gehad met de achterdeur, na een telefoontje stond de monteur binnen een uur op de stoep."
"Nog steeds heel tevreden met de keukendeur," vertelt Ingrid uit Utrecht. "De vorige keukendeur bestond geheel uit een raam. De nieuwe Belisol keukendeur heeft voor de helft een raam. Dat is en blijft wel wennen: het totale raam gaf een mooie blik op de tuin."

Op Klantenvertellen.nl laten meer klanten weten wat ze van Belisol Utrecht vinden. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde houten deuren.

Neem een kijkje bij Belisol Utrecht.

We zouden ook u graag zien als tevreden klant van Belisol Utrecht. Kies ervoor om een brochure aan te vragen of maak online of telefonisch een afspraak met een van de adviseurs van Belisol Utrecht. Dan gaan zij samen met u op zoek naar een passende oplossing voor iedere situatie. We nodigen u van harte uit voor een bezoek aan onze showroom. Wellicht tot snel!