Kunststof deuren Breukelen

Kunststof deuren zijn robuust en ideaal voor ieder type ruimte. Belisol Utrecht heeft een uitgebreide showroom en kennis van deuren. Voor ons is ieder project maatwerk.

In de buurt van Breukelen vindt u Belisol Utrecht

Kiest u voor een kunststof deur? Dan zijn de mogelijkheden vaak ontelbaar. Kunststof komt in veel soorten en maten. Industrieel of klassiek? Modern of landelijk? Wit, zwart of blauw? Voor ieder type woning is er een passende deur.

Drie redenen om voor een kunststof deur te kiezen

Er zijn talloze redenen om voor kunststof te gaan. Belisol Utrecht vertelt u graag meer over de pluspunten van kunststof.

  • Kunststof deuren staan niet alleen voor kwaliteit, maar ook voor veiligheid. Deze deuren zijn namelijk inbraakwerend. Kunststof is een oersterk materiaal, wat betekent dat het materiaal niet versplintert bij een poging tot inbraak.
  • Naar verwachting gaan kunststof deuren langer dan 50 jaar mee. Op veel modellen krijgt u daarom bij Belisol de eerste 20 jaar garantie.
  • Kunststof deuren zijn extra isolerend. De deuren van Belisol hebben zowel een uitstekende warmte-isolatie als geluidsisolatie. Dit zult u vrij snel merken aan de dalende stookkosten.

Belisol Utrecht

Belisol Utrecht ligt vlakbij Breukelen.

Belisol Utrecht vindt u een ruime showroom, waar Sven Hafkamp u graag verder helpt met al uw vragen. Komt u gerust eens langs. De showroom is geopend op alle dagen, behalve op zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres van de vestiging is De Liesbosch 4D in Nieuwegein. U kunt ook telefonisch terecht, want een goed begin is het halve werk. Het telefoonnummer is 030 245 12 74.

Ervaringen van klanten

Bij Belisol Utrecht hechten we veel waarde aan klantcontact. Maatwerk staat bij ons voorop. Wij vroegen klanten om een beoordeling van de service en de producten. Hieronder leest u een kleine greep uit recente reviews.

Christien uit Breukelen: "We zijn super tevreden met onze nieuwe kozijnen en ik kan iedereen aanraden om bij Belisol te kopen."
Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."

Meer ervaringen lezen over Belisol Utrecht? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Zien we u binnenkort bij Belisol Utrecht?

Wordt u onze volgende tevreden klant? Vraag direct een brochure aan. Of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Utrecht. Zij staan u graag te woord of maak online een afspraak met een adviseur van Belisol Utrecht. Graag verwelkomen we u in onze showroom. We kijken vrijblijvend - samen met u - naar de mogelijkheden en doen u een passend voorstel. Hopelijk tot snel!