Kunststof deuren Breukelen

De keuze voor een deur is geen gemakkelijke. Ieder type deur heeft unieke kenmerken. Zo kenmerkt kunststof zich door het robuuste karakter. Bij Belisol Utrecht begeleiden we u bij het maken van de juiste keuze.

Vlakbij Breukelen vindt u Belisol Utrecht

Een kunststof deur is een goede investering voor de toekomst van u en uw woning. Dit type deur is zowel op korte, als lange termijn veelal de voordeligste optie. Daarom zijn kunststof deuren zo ontzettend populair in Nederland.

Drie redenen waarom een kunststof deur aan te raden is:

Kunststof deuren hebben veel voordelen ten opzichte van andere materiaalsoorten. Wij geven u drie redenen om te kiezen voor de deuren van Belisol Utrecht.

  • Kunststof deuren zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur van de deuren.
  • Een kunststof deur is bestand tegen UV-straling waardoor uw deur kleurvast blijft. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig komen kunststof deuren in allerlei verschillende kleuren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Belisol Utrecht

Vlakbij Breukelen vindt u Belisol Utrecht.

Deze vestiging heeft een omvangrijke showroom met een breed scala aan kunststof deuren. Eigenaar Sven Hafkamp streeft ernaar iedere klant te voorzien van een persoonlijk advies op maat. Juist daarin blinkt Belisol uit. De showroom is geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. U vindt deze vestiging op het volgende adres: De Liesbosch 4D, Nieuwegein. Natuurlijk kunt u ook telefonisch in contact komen met deze locatie. Het telefoonnummer is 030 245 12 74.

Ervaringen van klanten

Belisol Utrecht heeft vakkundig kunststof deuren geplaatst bij duizenden tevreden klanten. Hieronder leest u een selectie van enkele recente ervaringen van klanten.

Chris: "Ondanks wat tegenvallers tijdens de uitvoering (welke Belisol had kunnen voorkomen, maar prima heeft opgelost) zijn we erg blij met het eindresultaat. 'Alles voor een tevreden klant' blijkt absoluut geen loze belofte."
"Zowel de adviseur Jochem Boxman alsmede de monteurs Johnny en Mario zijn zeer deskundig in advies en nauwkeurig in het plaatsen en afwerken," zegt Jan uit Breukelen. "4 ramen en 3 deuren geplaatst binnen 4 dagen zoals was afgesproken. Zeer tevreden met de kunststof kozijnen en ramen."

Op Klantenvertellen.nlvindt u meer ervaringen van klanten. Of bekijk de foto’s van recent opgeleverde kunststof deuren.

Zien we u binnenkort bij Belisol Utrecht?

Graag maken we ook van u een tevreden klant! Vraag online een brochure aan of maak direct een afspraak met een medewerker van Belisol Utrecht. We zien u graag in onze showroom voor advies op maat, want bij ons is ieder project maatwerk. Samen oriënteren we ons op de diverse mogelijkheden. We heten u van harte welkom!