Kunststof kozijnen Breukelen

Laat een kunststof kozijn plaatsen door Belisol Utrecht. Op veel van onze kunststof modellen krijgt u standaard 20 jaar garantie.

Vlakbij Breukelen vindt u Belisol Utrecht

Een kunststof kozijn is een goede investering voor de toekomst van u en uw woning. Dit type kozijn is zowel op korte, als lange termijn vaak het voordeligst. Daarom zijn kunststof kozijnen zo ontzettend populair in Nederland.

Drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen

Belisol Utrecht geeft u drie redenen om voor een kunststof kozijn te kiezen. Lees hier over de voordelen van dit materiaal.

  • Een kunststof kozijn is bestand tegen UV-straling en daardoor blijft uw kozijn kleurvast. U hoeft dus nooit meer te schilderen. Tegenwoordig zijn kunststof kozijnen in allerlei kleuren verkrijgbaar, dus de mogelijkheden zijn eindeloos.
  • U zou het misschien niet direct zeggen, maar kunststof is milieuvriendelijk. Dit vanwege de lange levensduur en de mogelijkheid om de kozijnen te recyclen aan het einde van de levensloop.
  • Kunststof kozijnen zijn moeilijk ontvlambaar en daardoor brandveilig.

Belisol Utrecht

De locatie van Belisol Utrecht ligt op korte afstand van Breukelen.

Belisol Utrecht heeft een uitgebreide en moderne showroom, waar eigenaar Sven Hafkamp alles in goede banen leidt. De showroom van Belisol Utrecht is vrijwel altijd open, met uitzondering van zondag. Bekijk de openingstijden. Het adres is De Liesbosch 4D in Nieuwegein. U kunt ook telefonisch een afspraak maken of een vraag stellen. Het nummer is 030 245 12 74.

Referenties

Bij Belisol Utrecht hechten we veel waarde aan klantcontact. Wij vroegen klanten om een beoordeling van onze service en producten. Hieronder leest u een kleine greep uit recente reviews.

"Het bezoek aan de showroom, en het persoonlijk contact, gaf voor ons de doorslag om met Belisol onze woning van kunststof kozijnen en dubbel glas te laten voorzien," onthult D. uit Utrecht. "De montage werd door de monteurs zeer vakkundig en zonder veel overlast uitgevoerd."
"De monteurs van Belisol hebben geweldig werk geleverd, we zijn heel erg tevreden met onze nieuwe kozijnen," zegt Joli uit Utrecht. "Het contact was bijzonder prettig. Ondanks het feit dat het werk meer tijd kostte dan oorspronkelijk gepland, zijn alle kozijnen toch snel geplaatst en zonder extra kosten. We zouden Belisol Utrecht daarom van harte willen aanraden!"

Meer klanten lieten hun ervaring over Belisol Utrecht achter op Klantenvertellen.nl of kijk op voor recensies van recent opgeleverde kunststof kozijnen.

Kom naar Belisol Utrecht.

We helpen u graag verder. Vraag de brochure aan of maak online een afspraak met een van de medewerkers van Belisol Utrecht. Wij zien ieder project als maatwerk. We verwelkomen u graag in de showroom. Samen kijken we vrijblijvend naar de verschillende opties en doen u een voorstel op maat. Hopelijk tot ziens!