Schuifpui in Breukelen

Denkt u aan een schuifpui? Belisol Utrecht is expert in alle type schuifpuien en kan u adviseren welk materiaal het beste bij uw huis past.

Vlakbij Breukelen vindt u Belisol Utrecht

Schuifpuien hebben de afgelopen jaren flink terrein gewonnen. De schuifpui geeft meerwaarde aan uw woning zonder dat de veiligheid in het geding komt.

Drie redenen om een schuifpui te kiezen

Hier de drie belangrijkste redenen om te kiezen voor een schuifpui van Belisol Utrecht.

  • Een schuifpui maakt uw woonkamer optisch groter en heeft meer ruimte-voordeel ten opzichte van openslaande deuren.
  • De schuifpui is een mooie verbinding van uw huiskamer met uw tuin.
  • U bent verzekerd van veel daglicht in uw woning dankzij de schuifpui.

Belisol Utrecht

De locatie van Belisol Utrecht ligt in de buurt van Breukelen.

Deze showroom heeft een breed gamma van deuren, kozijnen en schuifpuien. Eigenaar Sven Hafkamp voorziet iedere klant van advies op maat. Wij hechten waarde aan maatwerk! Deze locatie is de hele week geopend, behalve op zondag Kijk hier voor de openingstijden. Belisol vindt u op De Liesbosch 4D, Nieuwegein. De showroom heeft voldoende parkeerplaatsen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook telefonisch in contact komen met de medewerkers via 030 245 12 74.

Ervaringen van klanten

Honderden klanten kiezen dagelijks voor de service van Belisol Utrecht. Hieronder geven wij u een bescheiden selectie uit de recente reviews.

"Vakmensen, betrouwbaar, werken netjes, houden rekening met wensen," reageert Jolanda uit Breukelen. "Keurige afwerking, zowel binnen als buiten. Het waren gezellige werkdagen. Blij dat we voor Belisol hebben gekozen."
Dianca uit Breukelen: "Het geheel is erg mooi geworden. De kwaliteit van de kozijnen, de afwerking is top. Fijne samenwerking en goede voorlichting gehad. Wat niet naar wens was werd netjes opgelost. Goede service en vakkundig en vriendelijk personeel. Al met al een zeer goede keus geweest om met dit bedrijf in zee te gaan. Wij zijn zeer tevreden."

Meer weten over Belisol Utrecht? Ga naar de site van Klantenvertellen.nl of bekijk de foto’s van recent opgeleverde schuifpuien.

Belisol Utrecht nodigt u graag uit in de showroom.

Graag maken we ook u onze volgende tevreden klant. Onze producten worden geïnstalleerd door onze eigen geregistreerde vakmensen. Een afspraak met een expert van Belisol Utrecht maakt u online. Of vraag nu direct een brochure aan. Onze medewerkers nodigen u van harte uit in onze showroom. Hopelijk tot snel!