Schuifpui Breukelen

De keuze voor een schuifpui is niet eenvoudig. Ieder type schuifpui heeft zijn eigen voor- en nadelen. Bij Belisol Utrecht kunnen ze u uitgebreid vertellen over de voor- en nadelen van een schuifpui.

Nabij Breukelen vindt u Belisol Utrecht

Gezinnen kiezen massaal voor de schuifpui. Deze staat voor gemak en comfort. De schuifpui zorgt voor een ideale verbinding van de woonkamer met de tuin.

Drie redenen waarom een schuifpui aan te raden is:

Wij geven u drie argumenten waarom de schuifpui van Belisol Utrecht de juiste keuze is.

  • U bent verzekerd van veel daglicht in uw woning dankzij de schuifpui.
  • Dankzij het schuifmechanisme neemt de schuifpui geen ruimte in beslag in uw huiskamer en tuin.
  • Een schuifpui maakt uw woonkamer optisch groter en heeft meer ruimte-voordeel ten opzichte van openslaande deuren.

Belisol Utrecht

De locatie van Belisol Utrecht vindt u vlakbij Breukelen.

Belisol Utrecht heeft een groot assortiment kozijnen, deuren en schuifpuien. De specialisten helpen u met het maken van de juiste keuze. Komt u binnenkort langs? Belisol Utrecht is de hele week geopend, behalve op zondag. Bekijk hier de openingstijden.Uiteraard kunt u ook langskomen op afspraak. U vindt Belisol op De Liesbosch 4D in Nieuwegein met voldoende parkeergelegenheid. Wilt u telefonisch een afspraak maken? Of heeft u een vraag? Bel dan naar 030 245 12 74.

Ervaringen van klanten

Belisol Utrecht voorziet dagelijks circa 150 gezinnen van nieuwe kozijnen, deuren en schuifpuien. Omdat wij waarde hechten aan de mening van onze klanten, vroegen wij een aantal klanten om hun ervaring te delen. Hieronder leest u recente beoordelingen.

"Vakmensen, betrouwbaar, werken netjes, houden rekening met wensen," reageert Jolanda uit Breukelen. "Keurige afwerking, zowel binnen als buiten. Het waren gezellige werkdagen. Blij dat we voor Belisol hebben gekozen."
"De kozijnen zitten er nu een paar dagen in en eigenlijk ben ik nu al zeer tevreden," vertelt Robert uit Utrecht. "De kozijnen zijn netjes gemonteerd en keurig afgewerkt. Gewoon een tevreden klant."

Wilt u meer weten over de ervaringen met Belisol Utrecht? Dit kunt u op de website Klantenvertellen.nl of bekijk online foto’s van recent opgeleverde projecten van Belisol.

Kom langs in de royale showroom van Belisol Utrecht.

We hopen dat we ook u met een tevreden gevoel verder kunnen helpen. Door samen op zoek te gaan naar de mogelijkheden, ontwikkelen we een persoonlijk adviesplan. Kiest u voor Belisol, dan kiest u voor vakmanschap. U kunt online direct een brochure aanvragen. Weet u al waar u naar op zoek bent? Maak dan eenvoudig online een afspraak met een van de experts van Belisol Utrecht. We kijken uit naar uw bezoek en heten u van harte welkom.